Corredor d’assegurances titulat des de 1987, va començar la seva trajectòria professional dins del sector assegurador el 1983, a la Reddis Mutua de Seguros y Reaseguros, on va assolir el càrrec de Director de Sucursal. 

Al 1991, es contractat per Royal Insurance España com a Director de Sucursal. Des d’aleshores i fins el 1998, es va produir la fusió de Royal Insurance amb Sunalliance S.A, la compra d’Hercules Hispano S.A i l’adquisició per part de Liberty Seguros de tot el grup assegurador.

Al llarg d’aquests anys, concretament entre 1995 i 2003, va exercir de professor del CECAS (Centre d’Estudis del Consell General de Colegis Mediadors d’assegurances titulats).

Al 2004, va deixar el sector assegurador per dedicar-se a temps complet a la gerència d’Hidrorent SL, i no va ser fins al 2009 quan va tornar al sector com auxiliar extern incorporat a l’estructura de Banasegur Tarraco S.L, ara Protego I.C Corredoria d’Assegurances.

Al 2015 s’incorpora com auxiliar extern a la Fabroker, Corredoria d’Assegurances SA, on duu a terme l’activitat professional d’assessorament als seus clients.

 

Tot i no tenir aspiracions de ser un “peix gros” a La Corredoria sempre hem tingut molt clar que les exigències del mercat ens obliguen a treballar per esdevenir un punt de referència en el mercat assegurador.

Aquest mateix pensament va ser el que va dur a Jordi Ferré, Corredor d’Assegurances i Francesc Solà, Corredoria d’Assegurances a fusionar-se amb l’interès d’obtenir la millora que prové del treball en equip i l’optimització de recursos.

Evolucionar vol dir repensar, per això Fabroker va repensar la seva disposició cap al sector empresarial i, amb la creació de Corporate Grans Empreses, va apostar per una nova línia de dedicació exclusiva a les empreses, atenent les seves necessitats generals i particulars que es resolen amb respostes fetes a mida. Corporate Grans Empreses, representada per “Els homes de Ferreson”, és una nova branca de La Corredoria que s'emprèn amb la il∙lusió que atorguen tant l'experiència com el coneixement del terreny empresarial que tenim a l'abast.

Amb el transcurs dels anys, ens hem fet experts en integració de CARTERES, continuïtat i/o jubilació aconseguint així fer-nos més visibles davant les companyies i tenir més força pels nostres clients que són el motor de la corredoria.


The biggest bookie William Hill United Kingdom link.
Pàgina web de fabroker.eu, Corredoria d'Assegurances, SA. Avís Legal   -  Política de Privacitat

rfew

efrwwrc we