Alhora que compaginava feina i estudis, el 1969 Manel Roldán Galisteo va entrar a treballar com a administratiu a la delegació tarragonina de Banco Vitalicio de España, on va iniciar la seva trajectòria ascendent al món assegurador.

Després d’haver obtingut el títol d’Agent i corredor d’assegurances el 1979, el 1980 va ser traslladat com a Inspector comercial en la branca de Transports a la Sucursal de Barcelona, lloc on, durant dos anys, continua ampliant la seva experiència asseguradora. El 1982 va tornar a terres tarragonines per fer-se càrrec de la Inspecció comercial, Rams diversos de la Delegació de Tarragona i Tortosa, fins al 1988 en què la delegació tarragonina esdevé Sucursal.

El 1989 va cessar voluntàriament a Vitalicio Seguros i es va establir com a Corredor d’Assegurances amb oficines a Tarragona Centre i Tarragona Ponent. Durant vint-i-cinc anys Seguros Roldán ha estat uns dels referents asseguradors de la ciutat amb una especial dedicació al tracte directe amb el client individual i les assegurances familiars.

L’abril de 2013 s’incorpora a La Corredoria d’assegurances de Tarragona, Ferré i Associats, SA, sense deixar d’atendre els seus clients des de la proximitat a l’oficina de La Corredoria al c/ Prades de Torreforta.

 

Tot i no tenir aspiracions de ser un “peix gros” a La Corredoria sempre hem tingut molt clar que les exigències del mercat ens obliguen a treballar per esdevenir un punt de referència en el mercat assegurador.

Aquest mateix pensament va ser el que va dur a Jordi Ferré, Corredor d’Assegurances i Francesc Solà, Corredoria d’Assegurances a fusionar-se amb l’interès d’obtenir la millora que prové del treball en equip i l’optimització de recursos.

Evolucionar vol dir repensar, per això Fabroker va repensar la seva disposició cap al sector empresarial i, amb la creació de Corporate Grans Empreses, va apostar per una nova línia de dedicació exclusiva a les empreses, atenent les seves necessitats generals i particulars que es resolen amb respostes fetes a mida. Corporate Grans Empreses, representada per “Els homes de Ferreson”, és una nova branca de La Corredoria que s'emprèn amb la il∙lusió que atorguen tant l'experiència com el coneixement del terreny empresarial que tenim a l'abast.

Amb el transcurs dels anys, ens hem fet experts en integració de CARTERES, continuïtat i/o jubilació aconseguint així fer-nos més visibles davant les companyies i tenir més força pels nostres clients que són el motor de la corredoria.


The biggest bookie William Hill United Kingdom link.
Pàgina web de fabroker.eu, Corredoria d'Assegurances, SA. Avís Legal   -  Política de Privacitat

rfew

efrwwrc we