L’any 1981, l’Ignasi Vendrell Mañós inicia la seva trajectòria asseguradora de la mà del Sr. Guillem Sendra (q.e.p.d.) a la històrica MÚTUA REDDIS, on va treballar en els departaments comercial i de sinistres; justament va ser en aquest darrer on realment va aprendre la raó de ser de les assegurances i on va adquirir la vocació de servei vers l’assegurat.

Més endavant, una bona temporada a PREVIASA (actualment DKV) li va concedir un ampli coneixement de les assegurances mèdiques i de salut en general.

Tres anys com a director de la sucursal a Tarragona de l’asseguradora HERCULES HISPANO, del grup BANCO EXTERIOR DE ESPAÑA, l’acaba de formar dins l’àmbit de l’organització i el control en la gestió tècnic-administrativa d’una oficina comercial d’assegurances. Va ser durant aquesta etapa, concretament l’any 1987, que va obtenir la titulació de MEDIADOR DE SEGUROS TITULADO. 

L’any 1989 inicia la seva darrera etapa com a treballador per compte aliè a Segurcaixa per a, finalment, crear la seva pròpia corredoria l’any 1991, GABINET TÈCNIC ASSESSOR, SL, on va començar, des de zero, la seva trajectòria professional en la mediació d’assegurances. 

Dins d’una progressió adequada en la seva carrera dedicada al sector assegurador, l’any 2003 va integrar el seu negoci a La Corredoria d’assegurances de Tarragona, FERRE I ASSOCIATS, SA, contribuint en gran mesura en la seva expansió territorial i on actualment continua mantenint la seva cartera de clients especialitzada en flotes i rams industrials, a més d’obrir d’altres vies de negoci com ara el COL•LECTIU D’AUTOESCOLES.

 

Tot i no tenir aspiracions de ser un “peix gros” a La Corredoria sempre hem tingut molt clar que les exigències del mercat ens obliguen a treballar per esdevenir un punt de referència en el mercat assegurador.

Aquest mateix pensament va ser el que va dur a Jordi Ferré, Corredor d’Assegurances i Francesc Solà, Corredoria d’Assegurances a fusionar-se amb l’interès d’obtenir la millora que prové del treball en equip i l’optimització de recursos.

Evolucionar vol dir repensar, per això Fabroker va repensar la seva disposició cap al sector empresarial i, amb la creació de Corporate Grans Empreses, va apostar per una nova línia de dedicació exclusiva a les empreses, atenent les seves necessitats generals i particulars que es resolen amb respostes fetes a mida. Corporate Grans Empreses, representada per “Els homes de Ferreson”, és una nova branca de La Corredoria que s'emprèn amb la il∙lusió que atorguen tant l'experiència com el coneixement del terreny empresarial que tenim a l'abast.

Amb el transcurs dels anys, ens hem fet experts en integració de CARTERES, continuïtat i/o jubilació aconseguint així fer-nos més visibles davant les companyies i tenir més força pels nostres clients que són el motor de la corredoria.


The biggest bookie William Hill United Kingdom link.
Pàgina web de fabroker.eu, Corredoria d'Assegurances, SA. Avís Legal   -  Política de Privacitat

rfew

efrwwrc we