Tot i no tenir aspiracions de ser un “peix gros” a La Corredoria sempre hem tingut molt clar que les exigències del mercat ens obliguen a treballar per esdevenir un punt de referència en el mercat assegurador.

Aquest mateix pensament va ser el que va dur a Jordi Ferré, Corredor d’Assegurances i Francesc Solà, Corredoria d’Assegurances a fusionar-se amb l’interès d’obtenir la millora que prové del treball en equip i l’optimització de recursos.

Evolucionar vol dir repensar, per això Fabroker va repensar la seva disposició cap al sector empresarial i, amb la creació de Corporate Grans Empreses, va apostar per una nova línia de dedicació exclusiva a les empreses, atenent les seves necessitats generals i particulars que es resolen amb respostes fetes a mida. Corporate Grans Empreses, representada per “Els homes de Ferreson”, és una nova branca de La Corredoria que s'emprèn amb la il∙lusió que atorguen tant l'experiència com el coneixement del terreny empresarial que tenim a l'abast.

Amb el transcurs dels anys, ens hem fet experts en integració de CARTERES, continuïtat i/o jubilació aconseguint així fer-nos més visibles davant les companyies i tenir més força pels nostres clients que són el motor de la corredoria.


The biggest bookie William Hill United Kingdom link.
Pàgina web de fabroker.eu, Corredoria d'Assegurances, SA. Avís Legal   -  Política de Privacitat

rfew

efrwwrc we