Visita’ns a les nostres noves instal·lacions de Rambla de ponent,7.

 

I a més et convidarem a una canya 0,0

 

Rambla de Ponent, 7. 43006 TGN
+34 977 54 43 33
polissesponent@fabroker.eu
sinistresponent@fabroker.eu

Horari: 9.00 – 20.00h
*Dissabtes escolars 10.00 – 14.00h
Estiu (16 juliol -15 set) 8.00 – 15.00h

Extracte de l’entrevista publicada als mitjans on
ens parla Kiko Solà, director de Fabroker.eu

Kiko, parla’ns de l’actual oficina de Ponent. Què significa per a Fabroker aquest espai d’atenció al públic?
L’oficina de Ponent que tenim ara al carrer Prades, va venir de la mà del Perico que és un col·laborador que ha estat a casa nostra durant molts anys i que va ser la nostra porta d’entrada a Ponent. Al cap de poc temps s’hi va afegir el Manel Roldán que, a Torreforta, és tota una autoritat perquè és conegut per tota la gent del barri i, a més, ha estat president del Club de Futbol Torreforta. Vull fer també una menció especial al Pedro que va venir a Fabroker de la mà del Manel i va ser la primera persona que es va jubilar a la nostra empresa, tot i que malauradament després ens deixés.

Per a vosaltres Ponent és una zona important. Explica’ns perquè?
Ponent és sinònim d’assegurances de la vida quotidiana, assegurances per a les famílies, cotxes, cases, comerços, comunitats; per a nosaltres aquesta és una oficina molt important. És un lloc on les assegurances es contracten de persona a persona, on ve la gent i la pòlissa es fa donant la mà.

La notícia més nova és que seguiu a Torreforta, però marxeu cap a la Rambla de Ponent. A què respon el canvi?
Exactament. Estem tan contents amb Torreforta Ponent i amb els nostres amics de la zona, que hem volgut ampliar la nostra presència traslladant-nos al km cero de Ponent, a la milla de la canya (canyasegur 😉) en una oficina molt més àmplia i moderna, segle XXI, a la qual hem posat esforços i molta il•lusió mostrant el nostre compromís de servei amb tots els barris des del Francolí fins a la Canonja.

Com serà la nova oficina? Què la diferenciarà de l’actual?
Si ho he de definir amb una sola paraula et diré que és “il·lusió”, perquè és una oficina que construïm de nou, en un local diàfan, exterior, cantoner, que ens permetrà lluir imatge i comunicació, a més amb l’esforç de ser un local de la nostra propietat a la Rambla de Ponent.

La inauguració donarà el tret de sortida a la campanya “CanyaSegur”. En què consisteix?
(rialles) Canyasegur ha de ser motiu per a què els amics clients se’ns apropin, l’essència és que ens vinguin a saludar de forma molt distesa, com marca el rol de fer una canya; volem ser Insurance chillout, volem a convidar-te a una canya mirant la teva pòlissa, les que ja tens a casa i clar, les que no tens millorar-les i agrupar-les.

Què heu pensat pel dia de la inauguració? Què esteu preparant?
Aquell serà un moment important. El dia cinc de desembre volem que la gent nostra, els nostres clients, ens acompanyi, i desitgem especialment presentar-nos als veïns i explicar-los què fem i què els podem oferir, fent una canya CLAR!!

Canyes, salut i pòlisses 😉

© Copyright fabroker.eu, Corredoria d’Assegurances, SA.   |    Avís Legal   –  Política de Privacitat
Fabroker Canyasegur

Fem una canya,

salut i pòlisses!

Gràcies, t'esperem a la Rambla de Ponent, 7, per convidar-te a una canya 0,0. Rambla de Ponent, 7. 43006 TGN Horari: 9.00 – 20.00h *Dissabtes escolars 10.00 – 14.00h Estiu (16 juliol -15 set) 8.00 – 15.00h